lördag, oktober 13, 2012

Upp och ned, men vänd det rätt då!


  • EU får fredspriset av norska Nobelkommittén
  • Åkesson vill kasta ut alla rasister ur SD
  • En svårt sjuk sjuåring utvisas från Sverige till ett liv utan behandling vilket betyder ett liv med svåra hjärnskador
  • Skattepengar avsedda för vård, skola och omsorg hamnar i skatteparadis

Vi lever verkligen i en tid då mycket är upp och ned. Är det inte på tiden att vi vänder det rätt?? Allt utom att Åkesson säger sig vilja rensa i SD-leden då förstås. Om det får önskad effekt så har de ju inga medlemmar kvar, och det vore ju i sanning en välgärning ;-)  Men allvarligt, på vilket sätt hjälper bara gnäll när man ser så mycket dumheter???

Som sagt, sitt inte och gnäll i TV-soffan, ut på gatan och skrik! Det finns massor att göra!!! GÖR NÅT! Är vi många som gör det kan vi göra skillnad!!!


1 kommentar:

Tilda sa...

Håller med dig fullständigt!
Problemet idag är väl tyvärr den ökade individualiseringen. Människor förblir mer och mer "ovana" vid att jobba tillsammans, hjälpas åt och mobilisera sig.

Men det gäller att hitta guldkornen som fortfarande tror på någon form av kollektiv och solidaritet. Som inser att tillsammans är vi starka och kan påverka. Vi behöver inte vara likadana, vi behöver inte tänka exakt samma men vi måste ha samma mål och då, med hjälpa av våra olikheter, kan vi nå målet. Vi måste bara hitta varandra i allt detta elände som samhället levererar.