lördag, maj 29, 2010

Full fart framåt kamrater!

Ja, då har man avverkat sitt första partistyrelsemöte. Det var en mycket positiv erfarenhet. Roliga diskussioner, högt i tak, många skratt och en varm och äkta stämning. Jag är stolt över att få tillhöra den kretsen! Fast det är klart, hade jag börjat fredagen något senare än 0320 hade jag troligen haft några fler vakna hjärnceller framåt kvällen och jag hade nog kunnat uppskatta den goda indiska maten lite mer.... Men bor man i Östra Småland så ser kommunikationerna ut på det viset. Efter 1,5 timme på tåg mot Stockholm är man längre bort från Stockholm än när man började. Och lite kan man kanske få vara beredd att offra när man har fördelen av att bo i en av Sveriges allra vackraste städer.

Men just flera timmars sömn på morgonkvisten, där går nog gränsen... ;-) Vi måste helt enkelt lösa infrastrukturproblemen på ostkusten!


Nu tar valarbetet vid på riktigt. Vi är en folkrörelse och ska naturligtvis arbeta som en sådan också, inte fjärran från människorna utan TILLSAMMANS MED VARANDRA. Det känns rätt och riktigt och väldigt mycket vänster, precis som det ska vara. Full fart framåt kamrater!

Inga kommentarer: