söndag, december 06, 2009

Julkonsert, julstress och julefrid

Vilket sanslöst tempo livet har hållit de senaste veckorna! Man har liksom knappt haft tid att andas, men lite bättre har det blivit nu. Den här helgen har vi åkt till Östergötland för att få lite tid med släkten här. Det känns bra.

I torsdags hade vi julkonsert på Kalmar Teater. Det blev en helkväll med blandad musik och spelglädjen stod högt i tak. Jag kan inte annat än berömma vår kör Vox Communis och de musiker och solister som gjorde så att taket nästan lyfte i den anrika teatern. Tack Åke, Christer, Calle, Tore, Pierre, Emma, Lotta och Marie och alla glada ansikten och röster i hela Vox Communis! Ni är guld värda!

Sen är det ju det där med julefrid och julstress. Varför är de så svåra att hantera??? För att citera Cidden: "Dammtussar stora som dvärgpudlar ska in, den gamla lucian springer åderbråck i benen och stjärngossen ligger under bilen." När ska man ha tid för en Stilla Natt eller att Tända tusen juleljus?

Tänk om man vore klokare än vad man är. Då skulle allt vara så mycket lättare. Men man lär så länge man lever säger man ju.... Undrar om det stämmer.

Inga kommentarer: