måndag, november 30, 2009

Insiktsfull högtidsdag

Igår var det en högtidsdag på flera sätt. Det var dagen då man önskar varandra ett Gott Nytt Kyrkoår! Hoppas att det nya kyrkoåret blir gynnsamt. Vi inledde dagen med att fira högmässa i Birgittakyrkan. Mysigt, och framförallt tänkvärt. Jonna Hennigs predikan om förtroende och tillit gav upphov till en hel del funderingar.

Efter en tur på stan var det El Clasico på TV. Fotboll kan vara ganska avslappnande att titta på när man samtidigt ska stryka. Jag har inte riktigt ro att sätta mig ner framför TVn en hel match när strykhögen väller över sina breddar, så det är tur att de två funkar att kombinera. Cristiano Ronaldo har alltid varit min favorit, men tyvärr blev det ingen lyckad tillställning för hans del igår. Uddamålsförlust borta mot Barcelona, av många ansett som världens bästa klublag, är kanske inte så farligt ändå.

Dagens kommentar stod förstås goe liberalen för. Plötsligt hörde jag från TV-soffans bortersta hörn: "Puyol skulle kunna platsa i Åtvid faktiskt, bara han blev lite snabbare"

Jag fullkomligt älskar sådan självinsikt ;-)

Inga kommentarer: