onsdag, oktober 21, 2009

Myter och indoktrinering

Jag är stolt över vårt ungdomsförbund som ställer upp på att protestera mot trafficking och sexhandel. http://www.barometern.se/opinion/insandare/nej-till-trafficking-tydligen-ingen-sjalvklarhet(1581261).gm

CUF, MUF och LUF ställer sig utanför eftersom de inte tycker att prostitution är ett problem. Det är nämligen ett yrke, precis som att vara snickare. Kanske borde verksamheten klassas som terapi och anslutas till Försäkringskassan också? Och legitimeras och certifieras så att man kan söka vårdavtal hos landstingen?

I vilken värld lever dessa mästarideologer? Inte i samma som jag i varje fall. Myten om "den lyckliga horan" är just en myt, kära CML-UF-are. Men det är klart, man kan kanske bli så indoktrinerad med knasnyliberalideologi att man inte inser det. Man undrar dock hur tjejerna i ungdomsförbunden reagerar. De är märkbart tysta, eller är det så illa att det inte finns några tjejer där? Och vad tycker moderpartierna egentligen? Där är det också ganska tyst.

Under tiden säljes sex för grova pengar, pengar som inte hamnar i de utnyttjades tunna plånböcker utan hos andra som håller sig i bakgrunden. CUF, MUF och LUF tycker inte att det är ett problem. Nähä.

Inga kommentarer: