måndag, juli 30, 2007

Mat på väggen och goja på bloggen

Nej, jag har ingen ursäkt för två veckors uteblivet bloggande utom den vanliga semesterslappheten plus uppfräschningen av det nya hemmet. Äntligen har den spygröna kökstapeten dolts bakom en kaskad av mat och dryck. Låter det konstigt? Nej, det är inte riktigt så illa som det låter. Vi valde att sätta upp en tapet som är vit med "korsstygnsbroderade" ord hämtade från köket, t ex pesto, basilika, oliv och mozzarella. Resultatet blev riktigt riktigt bra! Köket är som nytt! En annan rolig grej som inträffade under själva förarbetet var fyndet av 47 kronor och 50 öre som någon, förmodligen ett barn, hade petat in under en av golvlisterna. Dottern förevigade fyndet med kamera. Det är minsann inte alla som hittar skatter i sina lägenheter! ;-)

Goe liberalen blev av Kalmar kommuns självutnämnde etiketterare nr 1 utnämnd till presumtiv kommunist i dagarna. Han och jag fick oss ett riktigt gott skratt när vi läste bloggkommentarerna från etikettmannen som den här gången inte ens nådde upp till sin vanliga låga nivå. Fast, det är klart, kan man inte driva någon egen fråga och när man inte ens får en enda reaktion när man försöker så blir det väl till slut frustrationen som får bestämma var man placerar sina tjottablängare åt höger och vänster. Den här gången var det dock mest underhållande. :-)

2 kommentarer:

Ola Åkesson sa...

47,50 under golvlisterna, toppen.
Min morfar la in en flaska cognac i varenda innervägg till kommande genrationer, när han byggde sitt hus. Vem vet vilka skatter som gömmer sig i våra husväggar...

Mats sa...

Fresta mig inte att börja riva väggar nu.