fredag, juni 01, 2007

Städning!

Så var den gamla lägenheten i Funkabo lämnad för gott. Förmiddagens besiktning gick bra och gav inga sura efterräkningar i form av ersättningskrav. Städat och snyggt, precis som det ska vara. Tack för gott samarbete, goe liberalen och pappa!

Nu återstår det att röja upp det allra sista i nya lägenheten och se till att få arbetsrummet i ordning så att det kan användas. Tänk om Telia kunde få tummen ur och koppla in nätet hos oss också, det skulle göra livet lite lättare! Nu skickar de bara räkningar, och såna betalar man ju gärna bara det fungerar... Kom igen nu! Jag är trött på att vara kontaktlös med cyberspace!

Apropå att sakna kontakt med verkligheten: Jag läste i tidningen idag om de tre moderata fullmäktigeledamöternas nedlagda röster i måndags i ärendet om ökad flyktingmottagning. Ibland blir man förvånad över hur folk resonerar. De hade visst inte fått sina frågor besvarade sägs det, och därför kunde de inte delta i voteringen. Det konstiga var att ingen av dem ens ställde några frågor. Hur skall de då få svar? Och är de så urbota dumma att de inte begriper vad nedlagda röster i det läget tolkas som när hela övriga fullmäktige utom två (gissa vilka...) röstar FÖR förslaget?

Otaktik och ostrategi är bara förnamnet. Å andra sidan är det ju bara att förvänta sig av ett parti som kör sönder sin egen lokala valrörelse genom interna motsättningar när man på riksplanet gör ett succéval. Och å tredje sidan kanske det ändå finns lite skit av annan färg än blå i de moderata hörnen.... Man undrar ju onekligen. Det kanske är fler än lägenhetsinnehavare som ska städa då och då.

Inga kommentarer: