söndag, november 05, 2006

Allhelgonahelg

Allhelgonahelgen är över för den här gången. Ett sedvanligt besök på kyrkogården för att placera ut ljuslyktor hann vi med innan det var dags för gudstjänst i Vasakyrkan. Med stela fingrar lyckdes jag ta mig igenom musikstyckena och psalmerna, men det var kämpigt. Det är skönt att kyrkan tänker på miljön och inte slösar med värmen men att hålla 15 grader är lite väl nitiskt tycker jag. Brrr...

Festen hos goda vänner senare på kvällen blev desto varmare! Lite hett blev det nog för liberalen (majoriteten av gästerna samt värdparet hör till vänsterfalangen) men jättetrevligt tror jag alla hade. Och vilken sovmorgon vi tog oss i morse! Det är nästan så man skäms. Liberalen behövde väl sin vila efter granatelden på kvällen.

För er som undrar: Dotterns röda fläckar på armbågarna har bleknat betydligt. Hälsoläget i familjen är annars som följer: Liberalen har hosta, dottern verkar ha piggnat till och jag är snuvig och hostar samt har införskaffat mig världens munsår på överläppen. Kul. Men tack och lov för "osynliga" plåster! Liberalen tycker nog att det hade varit skönare om plåstren hade suttit tvärs över BÅDA läpparna. Tji fick han.

Och till sist; Grattis KFF till ännu en hedervärd säsong! Tack Niklas Kaldner för många års slit! Och stort tack till Henke Larsson för insiktsfullhet.
;-)

Inga kommentarer: