onsdag, september 06, 2006

Rörigt!

Presidiemöte på barn- och ungdomsförvaltningen på förmiddagen, höstuppstart med ledningsgruppen på kultur- och fritidsförvaltningen på Hotell Borgholm under eftermiddagen och därefter en bedrövlig kvalmatch i fotboll. Dessemellan valrörelse och funderingar på de kommande dagarnas aktiviteter. Så ter sig den röriga vardagen i dessa tider. Hoppsan, jag höll ju på att glömma det största stressmomentet: Opinionsundersökningarna! Med skräckblandad nyfikenhet öppnar man text-tv varje dag och lusläser siffrorna. Just nu har vi medvind. Jag håller tummarna för att det håller i sig och kämpar vidare. Jag minns alltför väl hur det kändes att ligga på 3,6% för bara några dagar sedan och vill inte dit igen. Usch.

Lite hemmaskvaller: Den 7 oktober är det ännu en EM-kvalmatch. Sverige möter Spanien på Råsunda. Den goe liberalen tillika sportfånen säger att han ännu inte har bestämt sig för vad han ska göra den dagen..... Han hotar som en välvillig kompromiss med att ställa in en storbilds-TV i kyrkan. Suck. ;-) Mitt motbud är en videoinspelning av matchen att avnjutas direkt efter festen, på natten. Vi får se hur det går. Förhandlingsläget är svårbestämt! Tips emottages tacksamt!

7 kommentarer:

Mats sa...

Skit i fotbollen.
Svensk fotboll är otroligt tråkig. Jag är fotbollsgalning eller var kanske man ska säga. Nuförtiden tycker jag det är bara tråkigt.
Det kan vara mig det är fel på.

Fick jag välja så skulle jag defenitivt bevittna bröllopet.

Anonym sa...

Jag håller med föregående skribent, hur tråkigt är fotboll på en skala? Nej, vet du vad, Birgitta, ägna du dig åt politiken istället.

Birgitta Axelsson Edström sa...

Mats, du FÅR välja! Välkommen till kyrkan och till festen! :-)

Birgitta Axelsson Edström sa...

Ja, nu är det ju valet mellan bröllop och fotboll som gäller och inte mellan fotboll och politik! ;-)

Mats sa...

Tackar för inbjudan.
Vi får se hur landet ligger framöver. jag är från och med måndag arbetslös. Beroende på eventuell framgång i jobbsökeriet så måste jag väga in det kriteriet i min planering. Fram till nu har det inte varit många lediga minuter i agendan. Speciellt som att deltaga i valrörelsen inte var planerat. Jag hade som plan att följa den passivt men omständigheterna gjorde att planerna ändrades lite, tyvärr var tiden redan upptagen av annat.
Go bröllop go..

Pierre Edström sa...

Självklart är du välkommen Mats. kl 16.30 i Dörby kyrka (Smedby).
Hoppas det ordnar sig med jobb.
Nu kör vi järnet i valrörelsen.

Mats sa...

Göran hjälpte till igen idag när han tyckte till att Volvo borde ägas av en AP fond. Där tappade han ett par procent direkt.