måndag, september 18, 2006

Perspektiv just nu

Livet är mer än politik. Nu lämnar vi valrörelsen bakom oss och blickar framåt. Trots att vi förlorade ett par procent, och folkpartiet förlorade nästan halva sitt stöd från 2002, så lever vi vidare liberalen och jag. Ny situation med nya möjligheter väntar. Och livet går vidare, med arbete, förtroendeuppdrag och familjeliv.

Det jag främst ser fram emot just nu är att planera den 7 oktober lite mer på allvar. Kläderna är klara (vilket betyder att nu blir det svältkost de närmaste veckorna!), men mycket återstår att göra med festligheter och andra arrangemang. Det är dock lättare att koncentrera sig på det när inte varje dag består av flygbladsutdelning, torgmöten, insändarproduktion, utspel och ett fullständigt berg-och-dalbanelikt tillstånd under opinionsundersökningarnas slaveri.

Och vi har varandra. Både vi och våra barn mår gott. Vad betyder ett förlustval sett i det perspektivet? Det finns så oerhört många som har det mycket värre. Det får man aldrig glömma.

3 kommentarer:

Nicke Grozdanovski sa...

Undrar om din liberal är en av de som kryssat dig på riksdagslistan :-) Man vet aldrig ;-)¨Hur som helst vill jag önska dig och dina nära och kära all lycka inför de som komma skall.

Birgitta Axelsson Edström sa...

Tack! Gulligt av dig!

Inga liberala kryss på mig, nej... Den här gången ;-)

Många hälsningar till dig från oss båda.
Du, förresten, bloggkompisar är välkomna den 7 oktober kl 1630! :-)

Nicke Grozdanovski sa...

Okej, kanske inga libarala kryss, men en o annan liberal kyss blir de förmodar jag :-) o de är väl bättre :-)