onsdag, augusti 09, 2006

IS!!!!

Den goe liberalen har mediamedflyt för tillfället. Har ni sett att han är i tidningen nästan varje dag nuförtiden? Är det inte det ena så är det det andra. Trafiken i Funkabo, betaldebatter för ungdomsförbund, vården, allt blir det skriverier kring. Det gäller alltså att vässa tänderna! Vänstern är ingalunda uträknad. Vi håller er bara på is lite grann. Vänta bara!

Fast jag måste erkänna att det har sina problem att vara alert och kreativ när man sitter och viker och klistrar valutskick i 35-gradig värme. Hjärnan blir liksom lite värmesjuk. Med viss avund tänker jag på den nya isbaren på Liseberg där jag aldrig var inne. Minusgrader, vilken underbar situation! Å andra sidan är det inte långt till ishallen här i stan som håller ca 8 plusgrader i luften. Jag tror jag satsar på en utflykt dit. Om inte annat så skulle det kanske locka nån från media att ta en desperat bild från det lokala valarbetet (och kanske skulle jag ta in lite på liberalens ledning i mediauppmärksamhet?).

Eller skulle det, vilket vi i vänsterpartiet är vana vid vid det här laget, tolkas felaktigt som att vi lägger valet på is?? Troligen. Jag sitter alltså kvar i bastun och räknar utskick. VARFÖR bor vi i en så stor kommun att vi måste packa över 30 000 utskick?????

3 kommentarer:

Pierre Edström sa...

Trodde du ville att Kalmar ska växa. Är du mot en befolkningsökning? ;-)

Puss

Birgitta Axelsson Edström sa...

Nä, så klart inte! Men så här i valutskickstider så hade jag föredragit att bo i en kommun med 7ooo invånare, högst...
Hade jag varit emot en befolkningsökning hade jag sagt NEJ till alla offensiva satsningar i kommunen, men det gör jag inte. Det finns det ju istället andra partier som gör, he he ;-)

Puss

Nicke Grozdanovski sa...

Ni är välkomna att bo i Emmaboda :-) en lagom stor kommun för valutskickarbete. Fast vi jobbar på för fullt med bokbord om dagarna och klistra valutskick på nätterna. Allt för en vänsterframgång nästa månad. Dessutom är vi större än folkpartiet här i Emmaboda :-)