onsdag, juni 28, 2006

Resa på gång!

Så där ja, nu är väskorna packade och resan västerut väntar i morgon bitti. Ett par dagar i Göteborg och sedan ut till Klädesholmen för en vecka på platsen där min pappa växte upp. Det ska bli skönt. Likväl är det ändå traumatiskt varje gång man ska packa och planera. Om man som jag levt med veckopendlande till både Linköping och Uppsala under långa perioder har man sett nog av packade väskor och liv i kappsäck. Nånting inom mig skriker NEJ! Men är man väl iväg så är det ju roligt! Speciellt kul ska det bli denna gång då den goe liberalen är med till min barndoms sommarö för första gången. Jag undrar dock hur han och plastsonen kommer att hantera den lokala dialekten. Den går nämligen inte av för hackor: En massa iiiiiiin och en salig blandning av danska och norska. Troligen obegripligt för ett otränat öra. Men ganska exotiskt antar jag.

Ett besök på Liseberg tillhör rutinerna för mig och Emmy sedan många många år. Hej vad det kommer att gå på fredag! Liberalen och plastsonen får ansluta när det dem behagar. Vi lär vara fullt upptagna med att fara utför stup, hänga upp och ner eller snurra runt. EN dag om året tillåter jag mig att vara helt och hållet barn. Denna dag infaller på fredag.

För övrigt ska det bli HIMLA skönt att koppla av från den politiska ankdammen och istället kasta mig i de salta vågorna. OK, det simmar väl en del slemmiga typer i vattnet där också, men de är hanterbara och lider knappast av hybris. Jag talar om maneter alltså. Det finns som bekant både röda och blå. De blå är slemmiga och ofarliga, de röda är slemmiga och bränns som sjutton. Jag gillar inte nån av sorterna.

Hur som helst, hellre maneter än slemmiga typer av annat slag. Ha det så bra nu så hörs vi om en dryg vecka, om inte förr. Roll along!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Here are some links that I believe will be interested

Anonym sa...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»