måndag, juni 19, 2006

Puh...

Vilken fullmäktigedag det blev.... Nästan tolv timmar. När lunchen, dagens enda mål mat, bestod av ett par bitar halvråa halvljumma grönsaksbitar så kan man hålla sig för skratt när klockan närmar sig 22 och man ännu inte är klar med besluten.

Ja, jag vet. Det finns barn som svälter och inte har mat för dagen. Fast jag var hungrig ändå. Och borde väl skämmas kanske.

Om dagen ändå innehåller nåt vettigt så kan det vara värt att sitta länge. Så var inte fallet idag. Tyvärr.

Sån tur jag har som har den goe liberalen som ordnade mat när jag kom hem och goa dottern som fixade med tvätten. Gott. Tack!

Men i morgon är det jag som sover. Länge. Kanske läker sömnen lite revor i själen, kanske inte. Det är ändå värt att pröva.

2 kommentarer:

tomasrj sa...

När människor är hungriga och törstiga så fungerar de lika bra som bilar med bensinstopp! Det blir inget effektivt möte utan det hänger gärna upp sig på struntsaker som skapar låsningar och förbrukar ännu mer energi. Och besluten blir därefter.

Detta borde alla arbetsgivare förstå. Därför är företag som Fruktkorgen mycket goda investeringar.

Vi politiker brukar ofta beskyllas för att äta och dricka gott på skattebetalarnas bekostnad, men det gäller knappast oss i gärdesgårdsligan...

Birgitta Axelsson Edström sa...

Helt rätt! Det ska bli spännande att läsa vårt budgetprotokoll. Undrar om det är någon som fattade vilka beslut vi fattade.