söndag, juni 11, 2006

Orättvist?

Trettio grader i skuggan på balkongen, lägenheten invaderad av flugor, benen sönderätna av mygg.... Känner vi igen den svenska sommaren? Ja, tyvärr. Nåja, man ska väl inte klaga. Lika svettig som fotbollslagen på TV är man i alla fall inte. Å andra sidan inte lika rik heller.

Dagen har för övrigt innehållit strykning (hur dum får man vara när temperaturen närmar sig kokpunkten redan utan extra värmekällor?) och plantering av nya uteväxter. Den goe liberalen, den goa dottern och jag trampade nämligen iväg till stadens största blomsteraffär och inhandlade två lilarosa skönheter att hänga på balkongväggen. Samtidigt fick jag en ursnygg blå-gul bukett av liberalen. Gulligt, va?

Men hur inspirerad är man att sitta på sammanträden i den här hettan? Veckan kommer att innehålla mängder av såna. Dottern har sommarlov. Fy sjutton vad livet är orättvist!

Fast jag har ju liberalen. ;-)

2 kommentarer:

Mats sa...

Ska försöka muntra upp dig lite. Möten hela veckan lång och alla är så kallade negativa möten. Fackliga möten för att försöka få företaget att följa lagar och förordningar. Det är inte bara ett fall ska du veta.
Punkt två. Vi bor nästan på landet, på andra sidan vägen finns det en hästhage. I hästhagen brukar det finnas hästar och så gjorde det även här tills i veckan då de försvann och kvar är bara??? Ja du vet svaret, FLUGORNA.
Strykning ja, för att bräcka dig även där så utmärkte sig Lindåsliberalen med att klippa gräset mitt i den värsta hettan bara för att hinna klart till fotbollen.
Slutsats: Är vi riktigt kloka?
Hälsa liberalen också...

Pierre Edström sa...

Hemma är det mest myggen som plågar oss. Såg sent i går kväll en blodfylld mygga i lägenheten. Efter ett tag bäörjade det klia så jag förstod vems blodet var. Jag tar gärna mitt ansvar och lämnar blod men helst inte till elaka myggor.