fredag, mars 03, 2006

På plats i bloggvärlden

Jaha, så har man gjort sitt intåg i den magiska bloggvärlden. Det där med dagboksskrivande trodde jag man kommit över i tolvårsåldern, men så var det alltså inte...

På den här bloggen kan man framöver läsa om en politikeraktivists liv och leverne. Är det politiska livet en dans på rosor? Nja, på sätt och vis men det är inte alltid en njutbar dans. Ibland sticks det rejält under fötterna. I det stora hela trivs jag jag dock riktigt bra! Jag tror att den främsta anledningen till det är att jag känner så starkt för de frågor vi i Vänstern driver, och att jag också vet att det är frågor som människor tycker är viktiga. Välfärd, trygghet, rättvisa, demokrati, mänskliga rättigheter, arbete till alla... Listan kan göras lång. Och jag tror på den!

Välkomna att följa med mig i valrörelsens alla skiften samt i andra sektorer av livet. Livet är ju inte bara politik utan en hel del annat också. Familjen, mitt kyrkliga engagemang, orgelspelandet, musiken och mycket annat kommer nog också att synas här. Allt är nämligen viktigt!

1 kommentar:

tomasrj sa...

Välkommen ut på nätet. Nu är vi tre vänsterpartister i länet, hoppas vi blir ännu fler.